
سالید درایو جدید Mushkin Helix-L با قیمت تنها 118 دلار راهی بازار شد
در اخبار کامپیوتر منتشر شده در حوزه سخت افزار ؛ سالید درایو جدید Mushkin Helix-L با قیمت تنها 118 دلار راهی بازار شد
شرکت Mushkin یک سری جدید از هارد SSDهای حرفه ای خود را برای سیستم های تخصصی و معمول، رونمایی کرد. در ادامه با SSD یک ترابایتی جدید این شرکت آشنا خواهیم شد.
سالید درایو Mushkin Helix-L برای سیستم های حرفه ای و پشتیبانی از NVME
سالید درایوهای Mushkin Helix-L که با وارانتی 3 ساله راهی بازار شده اند، در فرم استاندارد M.2 تولید گشته و از اینترفیس PCIe Gen3 x4 بهره می برند. سالید های Helix-L از کنترلر Silicon Motion SM2263XT استفاده کرده و دارای تراشه های نیمه هادی نوع TLC NAND هستند.
سرعت سالید ها
سرعت 3 برابر بیش از اینترفیس SATA III، باعث شده است تا سرعت خواندن و نوشتن در مدل 1 ترابایتی SSD این خانواده به ترتیب 2110 و 1700 مگابایت در ثانیه باشد.
قیمت 118 دلار
سالید Mushkin Helix-L با قیمت بسیار رقابتی تولید شده است که در مدل 1 ترابایتی، تنها 118 دلار است. کنترلر Silicon Motion SM2263XT یکی از جدیدترین کنترلرهای موجود برای سالید درایو ها است که قابلیت در نظر گرفتن حافظه به عنوان بافر را نیز دارد.